Nieuwe uitdaging Ellen Broeders-Vermoesen (Directeur KBS De Hofstee)

19 april 2023
Ellen Broeders-Vermoesen, directeur van KBS De Hofstee, heeft ons laten weten dat zij een hele mooie nieuwe uitdaging heeft gevonden en SKPOEL gaat verlaten.
 
Ellen is voor velen zeker geen onbekende binnen SKPOEL. Zij is in 2004 begonnen als leerkracht aan KBS Onder de Torens-De Barkentijn (Nu De Pontus en De Aventurijn), heeft steeds nieuwe taken opgepakt en is zich blijven ontwikkelen. In 2015 heeft Ellen de overstap gemaakt naar De Hofstee. Vanaf 2016 is Ellen directeur en ook het gezicht van De Hofstee geweest.

De ambities van Ellen reiken verder dan SKPOEL…

Ellen is benoemd als bestuurder van Stichting OBO West-Brabant en gaat in haar nieuwe rol na de zomer aan de slag.
 
Ellen zegt hier zelf het volgende over: 

Ik heb veel kansen gekregen om me te ontwikkelen binnen SKPOEL en ben daar ten zeerste dankbaar voor.
Ik ga niet weg bij SKPOEL. Ik neem een nieuwe uitdaging aan bij Stichting OBO West-Brabant.
Ik zal De Hofstee met alles wat daarbij hoort missen en draag hen een heel warm hart toe. Ik zal er alles aan doen om de komende tijd mijn uiterste best te doen om alles netjes achter te laten, de voorgenomen ontwikkelingen nog voort te zetten, zodat mijn opvolger klaar is voor de vervolgstappen en mijn team na de vakantie een mooie start van het schooljaar kan maken. 

We zijn er super trots op dat ‘onze’ Ellen deze mooie stap gaat maken en wensen haar natuurlijk alle succes, heel veel plezier en minstens zulke leuke collega’s toe!

Media
  • Ellen_001