Nieuws & Mededelingen

Nieuw lid Raad van Toezicht
01 juni 2022
Het betreft mevrouw V.(Veronique) Grim, die na een intensief werving- en selectietraject als kandidaat naar voren is gekomen.
Afscheid Jack Gobbens
14 april 2022
Vanmorgen hebben alle kinderen, ouders en medewerkers van De 4 Heemskinderen onze collega Jack Gobbens onthaald op hun schoolplein. Jack neemt na ruim 21 jaar afscheid als directeur van De 4 Heems ...
Leerlingen D’n Overkant sporten 6500 euro bij elkaar voor Oekraïense kinderen in Etten-Leur
13 april 2022
Het leek wel feest rondom basisschool D’n Overkant: muziek, sportende kinderen én docenten, aangemoedigd door publiek. Maar wel met een serieus doel: geld inzamelen voor de inrichting van spe ...
Er zijn stoplichten in de klas! Om te meten of de lucht nog fris is
16 februari 2022
ETTEN-LEUR - Stoplicht CO2 meters op basisschool De Hofstee in Etten-Leur geven aan wanneer het tijd wordt om de ramen open te zetten óf om buiten een luchtje te gaan scheppen.
Verenigingen open voor schoolkinderen dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief
08 februari 2022
ETTEN-LEUR – Deelnemen aan het verenigingsleven en sporten zijn niet alleen van groot belang voor de gezondheid maar ook voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.
Etten-Leur heeft een nieuwe voorleeskampioen (en twee jonge voorleesambassadeurs)
07 februari 2022
ETTEN-LEUR - Felien Koevoets heeft dit weekend de Etten-Leurse voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Zij mag de eer van Etten-Leur verdedigen in volgende rondes.
Onze scholen gaan weer open, maar voorzichtigheid blijft belangrijk
05 februari 2021
Beste ouders en collega’s, De overheid heeft bepaald dat de basisscholen weer open gaan per maandag 8 februari 2021. Allereerst zijn we heel blij met het feit dat we elkaar weer mogen zien en dat ...
Oproep aan ouders/verzorgers vanwege overbelasting noodopvang
14 januari 2021
Ik moet helaas een zeer dringend beroep op u allen doen en dit beroep heeft betrekking op de noodopvang. Onze onderwijsteams worden op dit moment teveel belast door het beroep dat wordt gedaan op ...
Benoeming nieuw lid raad van toezicht SKPOEL
16 december 2020
De raad van toezicht van SKPOEL meldt u met blijdschap dat per 1 januari 2021 een nieuwe toezichthouder met de portefeuille Onderwijskwaliteit op voordracht van de GMR wordt benoemd.
Protocollen, handreikingen & infographics COVID-19 voor (speciaal) basisonderwijs
20 oktober 2020
Onder dit nieuwsbericht treft u de laatste versies van de protocollen, handreikingen en infographics rondom COVID-19 betreffende het (speciaal) basisonderwijs.