Nieuws & Mededelingen

Startbijeenkomst Koersplan
16 januari 2024
Op dinsdagavond 16 januari 2024 hebben wij samen met onze medewerkers en andere gewaardeerde partners van SKPOEL nagedacht over de toekomst en de richting van SKPOEL.
Kerstmarkt SKPOEL
14 december 2023
Op donderdag 14 december kwamen wij in een feestelijke sfeer met alle medewerkers van SKPOEL bijeen op onze jaarlijkse kerstmarkt bij Life & Garden.
NIeuwe Directeur KBS De Hofstee
01 september 2023
Op 1 september is Marco van Bers gestart als nieuwe directeur van basisschool De Hofstee. We zijn er heel trots op dat we met Marco van Bers een ervaren directeur hebben gevonden die het stokje va ...
Bijeenkomst nieuwe medewerkers
31 augustus 2023
De start van een nieuw schooljaar is bij SKPOEL aanleiding voor een informatieve bijeenkomst met alle nieuwe medewerkers om ze een warm welkom te heten.
Nieuwe uitdaging Ellen Broeders-Vermoesen (Directeur KBS De Hofstee)
19 april 2023
Ellen Broeders-Vermoesen, directeur van KBS De Hofstee, heeft ons laten weten dat zij een hele mooie nieuwe uitdaging heeft gevonden en SKPOEL gaat verlaten.
Bekendmaking nieuwe bestuurder
26 januari 2023
Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat wij (op unanieme voordracht van de benoemingsadviescommissie) Emmy Bluemink met ingang van 1 april 2023, hebben benoemd tot voorzitter College van B ...
Nieuw lid Raad van Toezicht
01 juni 2022
Het betreft mevrouw V.(Veronique) Grim, die na een intensief werving- en selectietraject als kandidaat naar voren is gekomen.
Afscheid Jack Gobbens
14 april 2022
Vanmorgen hebben alle kinderen, ouders en medewerkers van De 4 Heemskinderen onze collega Jack Gobbens onthaald op hun schoolplein. Jack neemt na ruim 21 jaar afscheid als directeur van De 4 Heems ...
Leerlingen D’n Overkant sporten 6500 euro bij elkaar voor Oekraïense kinderen in Etten-Leur
13 april 2022
Het leek wel feest rondom basisschool D’n Overkant: muziek, sportende kinderen én docenten, aangemoedigd door publiek. Maar wel met een serieus doel: geld inzamelen voor de inrichting van spe ...
Er zijn stoplichten in de klas! Om te meten of de lucht nog fris is
16 februari 2022
ETTEN-LEUR - Stoplicht CO2 meters op basisschool De Hofstee in Etten-Leur geven aan wanneer het tijd wordt om de ramen open te zetten óf om buiten een luchtje te gaan scheppen.